Julistetta pöydällä

sunnuntai 4. lokakuuta 2015

Meillä on tänään julistetauluhässäkkäpäivä, kun puljailen tauluja paikasta toiseen ja mallailen erilaisia tauluryhmiä. Pakko oli kuitenkin ottaa tästä uusimmasta julistetaulusta kuva :) Mitä tykkäätte, toimiiko tällaiset isohkot julistetaulut pöydällä? Tämä on 50*70 -kokoinen ja töröttää nyt olohuoneessa Ikean Bestå-kaapiston päällä.

Olen ollut tähän asti jotenkin niin kalkkis, että taulut on laitettu lähestulkoon aina seinään roikkumaan pieniä valokuvia ja postikorttikokoisia tauluja lukuunottamatta, mutta nyt olen alkanut viljelemään niitä enemmän ihan suoraan lattialle / pöydille seinää vasten nojaamaan. Kivoilta näyttävät omaan silmään, eikä tarvitse naulailla seiniä.



Voitin tosiaan blogiarvonnassa useamman julisteen paketin ja odottelen niiden saapumista, pitänee niillekin ennakoida paikat jostain päin kämppää :) Näitä tauluja olisi hauska (ja järkevä) aina vaihdella ja pitää vain osaa esillä, mutta mikä siinäkin on, että itselle tulee aina suuruudenhulluus ja laitan KAIKKI esille :D :D pakkomielle tai jotain ;)

Edit. Ihanan Tiian kommentista muistui vasta mieleen, että piti hehkuttaa verkkokauppaa, josta tilasin tämän julisteen! Mapiful  on pelkästään jo siinä mielessä nerokas, että näitä printtejä voi tilata ihan minkä kaupungin kartalla vaan, saat itse päättää! Ja karttaa voi myös vielä zoomata sille etäisyydelle kuin haluaa sen näkyvän julisteessa. Toimitus ei maksa mitään ;)
 

10 kommenttia

  1. Ihana tuo Jyväskylä juliste! Mistä?
    Mulle on kans tulossa makkariin iso taulu kaapin päälle kun seinää en raaski rei'ittää :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Tiia! Itsekin tykästyin tähän, on samanhenkinen kuin ne Paris / Stockholm yms karttajulisteet, joita näkee blogeissa paljon ;) Näitä voi tilata sellaisesta verkkokaupasta kuin Mapiful, ja itse voi siis määritellä ihan minkä kaupungin vain ;) Hyvä muuten kun kysyin, piti kirjoittaa tämä ihan tuohon postaukseen! Pitääs editoida äkkiä!

      https://www.mapiful.com/

      Poista
  2. Heeei! Onpa kiva karttakauppa! Omalta seinältä löytyy jo sellainen vanhasta 1700-luvun värikartasta tehty printtikopio Suomesta ja olisipa kiva idea saada viereen moderni juliste vaikka omasta kotipaikkakunnasta. Ei myöskään pöllömpi lahjaidea kelle tahansa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikös olekin! On muuten ihan loistava idea laittaa vanha ja uusi kartta vierekkäin, kannatan ajatusta!! :) Ei muuta kun tilailet sellaisen, tulen sitten kommentoimaan blogiisi kun kartat on seinällä :D

      Poista
  3. Tykkään. Kyllä niin hieno Mapiful´n juliste. Ja sopii oikein erinomaisesti ihan nojailemaan seinää vasten, ei tarvii aina olla seinään porailemassa reikiä. Itsellä myös ostoslistalla printti samaisesta paikasta. =) tästä onkin aikaa kun bongasin ekaa kertaa nämä printit. Se oli tuosta Minna Jones´n Time of the Aquarius-blogista kesän alussa.

    http://www.timeoftheaquarius.com/2015/06/whats-your-favorite-place-mine-is.html

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Mirella viestistä ja kivasta kommentista! Itse luin ihan vasta parisen viikkoa sitten tästä Mapifulista ja heti menin tilailemaan, loistava kauppa :) Bongasin postauksen (ja alekoodin!) täältä (on myös hyvä blogi, suosittelen):
      http://myscandinavianhome.blogspot.fi/

      Poista
  4. Ihana Jyväskylän kartta!! Mun on kyllä pakko tälläinen tilata tuohon meidän keittiöön, saisikohan näitä vähän isompina... Nyt heti tsekkaamaan :D

    hanna
    www.hannamariav.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä saa Hanna, 70*100cm! Mä meinasin ottaa ensin sen mutta otin tuon pienemmän :P Tee sitten postausta kun se on seinällä, niin voin katkerana todeta että olisi pitänyt ottaa se isompi :D :D

      Poista
  5. Kiitos superhyvästä vinkistä. Onpa tosi hieno ja tyylikäs juliste. Meiltä löytyy jo 30 luvun isosta Helsingin osoitekartasta tehdyt kolme taulua ja tästä saisi teemaan sopivan, vähän erityyppisen julisteen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olepa hyvä Marika! Kiva jos tykkäät :) Ja siis vau kuulostaapa mageelta nuo 30-luvun osoitekarttataulut!!

      Poista

Kiitos kommentista! :)