Uusi seinäkello pisteenä i:n päällä

perjantai 30. lokakuuta 2015

Heipparallaa kaikki. Täällä on ollut vähän väsynyttä taas kerran, joten en ole jaksanut kirjoitellakaan kovasti. Mutta nyt sain aamulla naksuteltua uuden Picto-kellon seinälle, niin pitihän sitä tulla esittelemään tänne :D Pakko oli laittaa parit taulutkin olohuoneen seinälle (en tietenkään peittele niillä huonoa seinän maalipintaa, ei ei, ei missään nimessä). ;) Mitä tykkäätte asetelmasta? :)
 Picto-kello

Picto-kello

Picto-kello


Tuo Rosendahl Copenhagenin Picto-kello on hauska pikkuruinen esine, siinä ei ole ollenkaan lasia päällä, joten kello ei heijastele turhia valoja ikkunasta niinkuin "normaalit" kellot. Ja silmiinpistävää on myös puuttuva tuntiviisari, joka on kekseliäästi korvattu liikkuvalla taustalla ja siinä tuollaisella palluralla. Aika mielenkiintoinen idea, joka heti kiehtoi minua :)

Picto-kello


Viikonloppuna meillä vietetäänkin tyttären 3v. juhlia, joten niistä sitten seuraavalla kerralla :)  Oikein kirpsakan kivaa viikonloppua! <3 Ai niin, ja muistakaa muuten vielä osallistua Decolan lahjakortin arvontaan täällä! Aikaa on vielä sunnuntai-iltaan klo 21 asti!

Ps. Meinasin saada halvauksen, ikkunan takaa lensi sentin päästä maailman suurin harakka juuri kun katsoin ulos. Kunnon megalintu, hyi... :P

4 kommenttia

  1. Löysin blogisi Sisustusunelmia Johannan blogihausta <3 Aivan ihana blogi sinulla!

    Siis tuo Kello on aivan mahtava! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kun kiva että olet löytänyt tänne Jessica, tervetuloa! :) Ja kiitos ihanasta viestistä! <3

      Poista
  2. Kotiasi on kaunis katsella, ihanan harmonista :) Tuo kello on todellakin erikoinen, mutta hauska! Ei varmaan tule noita useasti vastaan, joten hauskan ja omaperäisen löydön olet onnistunut tekemään.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos sinullekin Minna, ihanan viestin olit laittanut! :) Kello on kyllä hauska, se on itse asiassa kasarikello, silloin joskus suunniteltu :) Mutta en kyllä muista, että olisin törmännyt siihen aiemmin. :)

      Poista

Kiitos kommentista! :)