Meidän prinsessan synttärimenu

maanantai 2. marraskuuta 2015

Kyllä nyt on juhlittu tyttären 3v. päivää oikein kunnolla koko viikonloppu -- ja vielä tänään illalla juhlitaan kerran! :) Tässäpä rakkaan synttärimenu lyhyesti; molempina päivinä se oli periaatteessa samanlainen, mutta pakko myöntää että jälkimmäisenä päivänä se oli hieman järkevämmin aseteltu ja viimeistely :D

Ihan ensimmäisenä tietenkin oli täytekakku, jonka tein kumpaisellekin päivälle omansa. Lauantain kakku oli jostain syystä vaaleampi kuin sunnuntain, vaikka saman verran mukamas laitoin pinkkiä väriä kermavaahtoon... :D Kakkupohjan tein äidin ihanalla hääkakkureseptillä, se ei petä koskaan <3  Väliin soseutin kotimaisia mansikoita ja mustikoita, sekä levitin mansikanmakuista moussea. Päälle kokeilin ensimmäistä kertaa tehdä ruusupursotuksia tähtityllalla, ja sitten vielä ripottelin koristeeksi kullanvärisiä nonparelleja :) Kruunukoriste oli "must" ja sitten kolmosen muotoinen kakkukynttilä :) Kakku oli kuulemma ihan hyvänmakuinenkin ;) Niin, ja hienosti kakku asettui tähän Decolalta saamaani pyörivään kakkualustaan, oli todella kätevä!

prinsessan synttärimenu

prinsessan synttärimenu

Kakun lisäksi makeaa tarjottavaa oli Daim-muffinssit suklaatuorejuustokuorrutuksella ja vaahtokarkkikoristuksella. No, lauantainahan tuo kuorrutuskin unohtui kokonaan, olin siinä juuri ottanut Buranaa päänsärkyyn ja muutenkin oli jonkin verran hässäkkää, mutta sinänsä ei varmaan maata kaatanut tämä moka.

prinsessan synttärimenu

Tein myös macaronseja limetäytteellä sekä marenkeja, kummatkin tietty vaaleanpunaisina versioina! :) Ensimmäisen kerran kun näitä macaronseja yritin tehdä, niin koko pellillinen lensi roskiin. Jäivät kaikki kiinni leivinpaperiin millin paksuisena kerroksena... :D Toinen kerta sitten meni vähän paremmin!

prinsessan synttärimenu


prinsessan synttärimenu

Näiden makeiden lisäksi tarjolla oli suolainen savujuustopiirakka, jonka tein ruisperunapohjalle ja päällä oli tosiaan raastettuna mustaleimaista emmentalia ja savujuustoa, kermaa ja kananmunaa. Koristeeksi laitoin hieman rucolaa ja saksanpähkinöitä.

prinsessan synttärimenu


prinsessan synttärimenu

Tarjolla oli myös kinkkupaprikamuffinseja, joista onkin tuolla aiemmin oma postaus ohjeen kera :)

prinsessan synttärimenu

prinsessan synttärimenu

Lasten yksi suosikki oli numeron muotoisilla piparkakkumuoteilla leikatut hunajamelonin palaset <3 Koristeeksi laitoin vähän mintun lehtiä.

prinsessan synttärimenu


Koristeina meillä oli musta-kultaiset pompomit ja tasselit ynnä muuta pientä :) Tässäpä taisi olla pääpiirteittäin kaikki!

prinsessan synttärimenu

Pippalot olivat aivan ihanat, tyttö sai leikkiä lauantaina samanikäisen serkkutytön sekä poikakaverinsa kanssa oikein kunnolla :D :D Muovailuvaha ja siihen kuuluneet muotit, jotka murunen sai lahjaksi, olivat kyllä tehokäytössä heti tällä triolla!! Sitten sunnuntaina hieman vanhempien serkkujen kanssa oli kovat leikit barbeilla, jotka hän sai lahjaksi, mukana oli myös kasa ihania barbin vaatteita! <3 Piti itsekin illalla vähän testailla muutamia korkkareita barbeille ;)



Onnea vielä rakas prinsessani! <3 Ihana äidin tyttö!

6 kommenttia

  1. Ihanat kakut, ja tarjottavat! Onnea sinne kolmevuotiaalle, täällä juhlitaan kolmevuotiasta ensi viikonloppuna.. huh... :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Jessica! Oi teillä on tämä ihanuus vasta edessä! ;) Paljon onnea jo etukäteen ja mukavia juhlia! <3

      Poista
  2. Ooooo miten herkullisen näköiset tarjoiltavat! :) Noita macaronseja haluaisin itsekin joskus kokeilla mutten uskalla, hihi... :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos!! :) Ei muuta kun kokeilemaan, nuo macaronsien ainekset ovat ainakin suht edulliset eli ei hirveää menetystä tule jos joutuu parit testierät tekemään alkuun ;)

      Poista
  3. Voi kuinka kivan näköistä & ihania herkkuja! :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentista! :)