Upeat islanninlampaantaljat harmaan sävyssä

lauantai 21. marraskuuta 2015

Kaupallinen yhteistyö: Taljakauppa



Olen aikoinani ostanut moniakin (halppis)lampaantaljoja kotiin, mutta tänä syksynä haaveilin uusien, reilunkokoisten taljojen ostamisesta sohvalle ja päätin kerrankin panostaa laatuun. Tutkiskelin hieman erilaisten taljojen eroja ja ominaisuuksia internetin ihmeellisessä maailmassa, jonka myötä päädyin nimenomaan islanninlampaan nahasta valmistettuun taljaan. Erityisesti niiden pitkä, kiharainen villa kuulosti mahtavalle verrattuna halpoihin karkeakarvaisiin ja lyhytvillaisiin taljoihin, sekä tieto ympäristöystävällisestä, voimakkaita kemikaaleja välttävästä vuodan käsittelymenetelmästä oli ehdoton plussa.

Islanninlampaan nahasta valmistetut taljat ovat harvinaisempia kuin normaalit lampaantaljat, mutta onneksi löysin mahtavan verkkokaupan, jossa oli unelmien talja myynnissä! Taljakauppa.comin valikoimasta löysin toiveeni täyttävän islanninlampaan taljan, jossa ehdoton vaatimukseni oli harmaa väri ja toisekseen taljan reilu koko (XXL). Koko lampaantaljavalikoiman löydät täältä, käypä tsekkaamassa! Upeita värejä löytyy jokaiseen makuun! Ja minun ihanuus löytyy täältä :) Talja oli itseasiassa niin ihana, että niitä oli pakko saada kaksi ;)

Kuvat kertokoon lisää <3


talja islanninlammas lampaantalja

talja islanninlammas lampaantalja

talja islanninlammas lampaantalja

talja islanninlammas lampaantalja

Nämä taljat ovat kyllä aivan upeat! Kokeilin niitä myös makuuhuoneeseen, sängyn päädyssä olevan rahin päälle ja siinäkin olivat ihanan näköiset. Samoin Eamesin RAR-keinun päällä! Joten varmasti tulette vielä näkemään niitä monessa eri paikassa täällä blogin puolella :D

Miltä sinun silmään taljat näyttävät? Tuleeko teillekin niistä heti talvinen fiilis ja jopa jouluinen tunnelma? Kuvittele päälle vielä huonekuusen ja juuri sammutetun kynttilän tuoksu <3 Love it!!

Tunnelmallista viikonloppua!


talja islanninlammas lampaantalja


talja islanninlammas lampaantalja


Ps. Kantsii muuten tykätä Taljakaupan facebook-sivuista, jos haluat tietoja tulevista taljaeristä plus muuta :)

9 kommenttia

  1. Suloinen tuo pieni jääkarhu, mistä olet sen hankkinut?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos MINI :) Jääkarhu on tyttären Schleich-elukkakokoelmasta ;) Ihan taidettu siis Prismasta ostaa :)

      Poista
  2. Onpa ihana talja! Näyttää niin pehmoiselta, tuohon ei varmaan uskalla istahtaa ellei ole valmis jämähtämään sohvalle koko illaksi...:)

    Ja ehdottomasti taljat tuovat talven ja joulu fiilistä, olematta silti mitenkään sidottuja vain yhteen vuodenaikaan. Kääk, pitääköhän tuollainen hankkia itsekin, on niin hieno...:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juurikin näin Minna :D Siihen todellakin pitää olla valmis jämähtämään, sen verran lämmin pesä siinä :) Ei muuta kun tilailemaan y-)

      Poista
  3. Wau, mikä talja ja todellakin, upean iso :) Pitääpä tutustua sivustoon :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Johanna! :-f Täytyy muuten mainita selvyyden vuoksi vielä, että tuossa sohvalla on siis kaksi taljaa peräkkäin, ettei tule mielikuvaa että talja on nooooin iso :) Mutta siltikin siis upean kokoinen!

      Poista
    2. Ai, näyttää niin saumattomalta, että ihan luulin yhdeksi :D Kiitos kun tarkensit :)

      Poista
  4. Vähän taljan viereen ;) mut mikä tuo sohvapöytä on?

    VastaaPoista

Kiitos kommentista! :)