Blogiporukan pikkujoulut Bohossa

perjantai 4. joulukuuta 2015




Ensimmäiset pikkujoulut takana! Olipas mukavaa ehtiä juttelemaan muutaman tunnin ajan muiden bloggareiden kanssa! :) Kiitos kaikille kanssasisarille hyvistä keskusteluista ja ajatusten jakamisesta <3  Ja sitten tietenkin erityiset kiitokset pikkujoulujen järjestäjille: JKL-BLOGIT ja Adtraction Suomi -- Hanna ja Lila, sekä tapahtuman mahdollistaneet sponsorit: Boho & Keittiö, The Body Shop Suomi, Tanstore.fi, Vila Jyväskylä sekä Go4forfit.


Pikkujoulujen paikkana meillä oli Jyväskylän keskustassa sijaitseva ravintola Boho & keittiö. En ollutkaan käynyt vielä Bohossa, jota on kehuttu omassa tuttavapiirissä erityisesti maistuvien hampurilaisten osalta. Oli siis kiva samalla tsekata itse paikka! :)



Tarjolla oli herkullisia suupaloja lämpimän glögin ja suklaan kera. Vuohenjuustomousse-viikuna -coctailpala vei ihan totaalisesti kielen mennessään, slurp!


 

Mitä bloggaajien pikkujouluissa sitten tapahtui? Siellä tutustuttiin, juteltiin ja naurettiin ja ennen kaikkea v-a-l-o-k-u-v-a-t-t-i-i-n kerrankin ilman sivullisten paheksuvia katseita, hah :D Kiva rento meininki ja mukavaa porukkaa! 


8 kommenttia

  1. Voi, olispa ollut kiva ennättää mukaan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vähän etsiskelinkin sinua sieltä aluksi, harmi ettei nyt nähty mutta toivottavasti ensi kerralla sitten! :)

      Poista
  2. Ihania kuvia olet saanut, kiitos vielä ryhmäkuvasta - se meni heti jakoon! Oli todella ihanaa olla mukana, tosi kiva ilta saatiin aikaiseksi :)

    hanna
    www.hannamariav.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos vaan Hanna sinulle, olet niin ihanan aktiivinen järjestelijä! :X Juuri tässä tsekkailin sitä keräämääsi Jyväskylän blogien listaakin tuolla JKL-BLOGIT facessa kun etsiskelin eilisiä blogeja, ja samalla kiittelin mielessäni että olet sellaisenkin koonnut! Ihan loistavaa! :)

      Poista
  3. Oi vitsi miten ihania kuvia! Olipa oikein kiva tavata!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuten myös Teresa! Oli mukava rupatella! :)

      Bongasin jo instasta Hyvää joulua -videon, kiva kun jaoit sen siellä!! :D En aluksi tajunnut että se oli video, niin täällä raikui kaikessa hiljaisuudessa heleä naisryhmän ääni-- volume oli luonnollisesti täysillä heh w-)

      Poista
  4. Olipas ihana taas nähdä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuten myös! Heti kun on jotain yhteistä niin tuntuu että olisi tuntenut porukkaa pidempäänkin :)

      Poista

Kiitos kommentista! :)