Herkuttelu- ja lukuhetki kotona kaikessa hiljaisuudessa

perjantai 15. tammikuuta 2016

No nyt pelataan isoilla panoksilla! Työntäyteisen alkuviikon ja yksinhuoltaja-arjen (mies taas työreissussa) väsyttämänä ajattelin pitää ihan ikioman perjantaipäivän ja herkutella kaikessa rauhassa tytön ollessa päiväkodissa.

Ihanan hiljaista täällä, ja ulkonakin paistaa niin kauniisti aurinko! Olen linnoittautunut olohuoneen sohvalle vilttiarsenaalin kera, takassa roihuaa tuli ja pöydälle roudasin lempiherkut eli perunalastut, vadelma-sitruunalimsa ja rypäleet. No, ehkä ne rypäleet on enemmän rekvisiittaa, jos totta puhutaan, hah :D Mutta lupaan syödä niitäkin!

Kaivoin kaapin kätköistä vanhan lempparikirjan, minkä voi lukea aina vaan uudelleen -- Sinkkuelämää; Ensimmäinen kesä New Yorkissa. Hömppäklassikko!

Vapaapäivä <3

 



Ihanaa viikonloppua kaikille!

10 kommenttia

  1. Aivan ihana tuo neilikoiden ja niiden astian yhdistelmä! Rentouttavaa perjantaita ja viikonloppua sinulle. :-)

    VastaaPoista
  2. Oi näyttääpä (ja kuulostaa) ihanalta! ♥ Mukavaa viikonloppua!

    VastaaPoista
  3. Ihanalta näyttää! Kiva tuo sipsi kulho.

    VastaaPoista
  4. Hyvältä näyttää viikon lopun aloitus. Olen eka kertaa blogissasi ja liityin lukijaksi. Tervetuloa kylään Aurinkokujallekkin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos, kiva kuulla että olet liittynyt lukijaksi -- tervetuloa! Ehdottomasti tulen kylään Aurinkokujalle. Erittäin kaunis nimi blogillasi! :X

      Poista
  5. Aivan ihana tapa aloittaa viikonloppu, hetki omaa aikaa <3 Yhtä leppoisissa fiiliksissä jatkuvaa viikkistä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä tässä iässä juurikin se hetki omaa aikaa on kivaa ja tulee silloin tällöin tarpeeseen y-) Kiitos Anu ja rentoa viikonloppua sinullekin! :)

      Poista

Kiitos kommentista! :)