Omista toiveista toteutetut sisustustarrat

tiistai 16. helmikuuta 2016

Kaupallinen yhteistyö: Tarratar ja Tarrat24.fi

Reilu viikko sitten Tarratar -verkkokaupan suunnalta tuli mukava yhteistyöehdotus, johon tartuin heti. Sain mahdollisuuden esittää toiveita sisustustarroista, jotka olivatkin lähestulkoon heti tehtyinä ja postin kyydissä  tulossa meille :D Kiitos vielä hienoista tarroista ja tästä käsittämättömän nopeasta reagoinnista!

Tarratar on sisustustarroihin keskittynyt kauppa, joka on toiminut viitisen vuotta ja vakiinnuttanut paikkaa laadukkaana tarrojen tuottajana ja asiakaslähtöisenä verkkokauppana. Kaupan valikoimasta löytyy vaikka kuinka paljon valmiita tekstitarroja, hauskoja lastenhuoneen tarroja ja tyylikkäitä kuvatarroja. Lisäksi verkkokaupasta on mahdollisuus tilata sisustustarroja omalla tekstillä tai itse suunnitelluilla kuvilla. Tarrataren rinnalla toimii myös laajemmin painotuotteita yksityisille ja yrityksille tarjoava tarrat24.fi -verkkokauppa, joka kannattaa myöskin tsekata!

Sitten itse kuviin *tadaa* tässä alla meille tulleet kuusi sisustustarraa, jotka päätyivät tyttären huoneen seinille eilen.  Mitäs tykkäätte?

Hiirenkolo ja pyykkinaru menivät lattialistan kupeeseen, jatkojohtoa pitelevien hiirikoukkujen viereen. I love you -kortti kiikkuu tauluhyllyn alla. :) Nämä ovat niin suloiset! <3





Tyttären sängyn viereen ilmestyi hehkuva yövalo ;) Illalla täytyi pitää lyhyt puhuttelu, kun pikkuisen teki ihan hirveästi mieli rapsutella tuota tarraa seinästä hah :D  Onneksi se on kuitenkin sen verran ylhäällä, että sängyssä pötkötellessä pitää kurotella oikein kunnolla, jos haluaa ylettyä lamppuun...



Kaksi viherkasvia ja polaroid-kuva roikkuvat ikkunan vierellä. Kerrankin sellaiset kasvit,  jotka mitä luultavammin säilyy myös meillä... Tuohon polaroidin kehykseen ajattelin laittaa jossain vaiheessa kivan kuvan sinitarralla kiinni :)




Tarrojen saapumisen jälkeen loppu olikin helppoa hommaa -- tarvittiin vain sakset, puhdas rätti ja pehmeähkö lasta (itse sovelsin tähän muovista paistinlastaa, toimi erinomaisesti). Tarrat saapuivat kätevästi samalla arkilla, josta ne oli helppo leikata irti. Pyyhin seinän kertaalleen kostealla rätillä, jotta kaikki suurimman pölyt väistyvät tarrojen alta pois. Pintojen kuivuttua otin tarrasta taustapaperin irti, jolloin jäljelle jäi kokonainen siirtotarra sekä siinä kiinni oleva sisustustarra. Laitoin tarran oikealle kohdalleen seinään ja aloin painelemaan sitä paremmin kiinni lastalla pienin vedoin. Sitten vain varoen vedetään siirtotarra pois ja *voilà* valmista on!




Täytyy myöntää, että oikaisin yhden vaiheen yli.... mutta hyvin onnistui ;) Kannattaa kuitenkin ottaa varman päälle ja mennä virallisten kiinnitysohjeiden mukaan, sis. hyvän videotutorialin ;)

Näihin tunnelmiin ja kuviin! :)

13 kommenttia

  1. Ihania! Mä niin haluun tollaset meidän keittiöön, vitriinikaappien päälle tai alle! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ihanasta kommentista! :-* Tarratar on ottanut nämä valikoimiinsa, eli sieltä niitä saapi jos ihastuit :)

      Poista
  2. Mitä kattelin niin ebaystä löytyy samoja tarroja kuin tolta sivulta, mut hinta on monen kympin sijaan 1-10€. Taidan siis tilata sieltä, mutta inspiraatiosivuks toi kauppa on ihan näppärä (ja jos ei jaksa oottaa) :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itse taidan kuulua ehdottomasti siihen joukkoon, joka ei jaksa odottaa :-SS Ja toisaalta ebaysta on hankalampi saada omien toiveiden mukaisia tarroja ja henkilökohtaista asiakaspalvelua :)) Mutta halpaahan siellä on, se on totta.

      Poista
  3. Aika ihania! Nuo roikkuvat kukat, polaroid ja kortti ovat mun suosikkejani. :)

    //Kaisa J - Koti-ikävä

    VastaaPoista
  4. Melkein ääneen hihkuin ihastuksesta, kun näin nuo sun hiiret, mikä IDEA C-) Itse tilasin viimeksi jostain Light In the boxista, ja olivat siellä tosiaan pakanneet seinätarran ainakin kahdeksaan taitokseen tosi huolella
    D( Ei naurattanut yhtään kun niitä ruttuisia hinkkasin seinälle (en jaksanut enää palauttaa sinne maailman toiselle laitaa)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aijai kuulostaa pahalle tuo kokemuksesi ruttuisista tarroista, käsittämätöntä että ne oli taiteltu! :D :D auts! Mutta ihanaa jos tykästyit noihin hiiriin :-* d-)

      Poista
  5. Voi että on söpöt :)!

    VastaaPoista
  6. Joo, ihan kivoja ideoita, mutta pitkän päälle tekevät kodista kyllä halvan näköisen… -Hentunen-

    VastaaPoista

Kiitos kommentista! :)