Tyttären huoneen viimeisimmistä ostoksista räpsyjä

torstai 11. elokuuta 2016

Tyttären huoneen sisustelu on edelleen levällään, mutta tässä muutamia räpsyjä viimeisimmistä ostoksista. Pitää sitten ajan kanssa joskus järjestellä ja asetella näitä järkevästi, mutta olkoon näin toistaiseksi. Pääasia, että oleminen ja leikkiminen onnistuu =)

Harmaa-pinkki puuvillamatto löytyi H&M Homen mallistosta, ja sopii hyvin huoneen värimaailmaan. Plussaa maton nihkeästä pohjamateriaalista, jonka ansiosta matto pysyy paikoillaan. Kooltaan olisi saanut kyllä olla paljon isompi, mutta ajattelin vähän vaihdella vielä kalusteiden asettelua, jolloin mattokin ehkä istuu eri tavalla huoneeseen ;)



Löysin harmaat laskosverhot Kodin1:sen poistoloppuunmyynnistä puoleen hintaan. Ne ovat sopivan ohuet, ja kerrankin reilun leveän kokoiset. Yön hämärinä tunteina verhot lasketaan alas, jolloin huoneeseen tulee mukavampi unenharmaa tunnelma ;)



Herkullisen värisiä julisteita, postikortteja ja muuta kivaa paperikoristetta on kulkeutunut kotiin Harjun Paperista <3 Tuo yksisarvisjuliste oli ihan ehdoton, se kehysteltiin mustiin kehyksiin samanvärisen paspan kera. Postikortit taas on valikoitunut vaaleanpunaisen ja mintun sävyjen mukaan. Ne on lätkitty seinään kiinni miten sattuu, mutta täytyy kiinnitellä paremmin, tai kehystää vaikka myöhemmin. Tuo jätskijuttu on aivan ihana, sopii tytön leikkikeittiön yläpuolelle kuin nenä päähän :)




Yksi uusimmista leikkikeittiön herkuista on tämä ihana puinen kakku Pienikamarin valikoimista. Eikö olekin syötävän näköinen? :D


Sitten vielä lopuksi hauska Tellkiddon tyynyliina, jossa toisella puolella nallukka on silmät auki ja toisella puolella silmät kiinni. Se löytyi Living 24/7 -verkkokaupasta.




Loppuun vielä muutama laajakuvakulma, jotta koko "komeus" paljastuu hah :D Kyllä tämä tästä, uskokaa pois :)





6 kommenttia

  1. Ihana huone pienelle tytölle. Paljon kauniita yksityiskohtia.
    Osallistu Riviera Maisonin pyyhkeiden arvontaan mun blogissa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Yksityiskohtia tuntuu joskus olevan vähän liikaakin :D Kiitos <3

      Poista
  2. Suloista, hyvin ootte onnistuneet jo nyt. Ei ole helppoa pikkuihmisen huoneen sisustaminen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei ole helppoa ei, varsinkin kun kyseinen pikkuihminen haluaa sisustaa myös itse tosi aktiivisesti :))

      Poista
  3. Onpas ihanan värinen ja oikein pikku prinsessan huone, kaunis.

    VastaaPoista

Kiitos kommentista! :)