Valikoidut yksityiskohdat kylpyhuoneesta

tiistai 30. elokuuta 2016

En olekaan laitellut aiemmin meidän kylpyhuoneesta kuvia. Tekisi mieli sisustaa sitä jotenkin, mutta kylpyhuonetta on kyllä asteen verran vaikeampaa muunnella mitenkään... :D Tässä kuitenkin muutama valikoitu yksityiskohta.

Olen tosi onnellinen, että meillä on kylpyhuoneen puolella jopa kahteen suuntaan ikkunat, joten valoisuutensa takia sain vihdoin toteutettua pakkomielteeni elävän viherkasvin suhteen. Niinpä meillä roikkuu amppelissa tämä nimeltä mainitsematon kukka (juu, en tiedä nimeä, kertokaa jos tiedätte!). Tätä viherkasvia on kyllä helppo kastella, siinäkin mielessä helppo tuo kylpyhuone.


Musta tehostelaatta suihkujen takana (suihkuja on kaksi, huoneen kulmissa) tuo kivan kontrastin. Tykkään kovasti  valitusta suihkusetistä, jossa on ylhäällä sadesuihku ja sen ohella erillinen käsisuihku. Jälkimmäinen tosin muistuttaa mikrofonin ja suoristusraudan yhdistelmää :D Mustaa kontrastia jatkaen olen kiinnittänyt koukun kattoon mustalle kynttilälyhdylle, johon voi sytyttää tuikun pidemmän kaavan saunailtoihin.


Pesuaineet pysyvät kasassa mustassa korissa, ja vieressä on fiilistä tuomassa vaaleat kivet sekä kynttilä betonisen alustan päällä. Vähän sellaista hömppäjuttua, mutta silti....  Pesuhuoneessa on myös pieni lavuaari, jonka yläpuolelle halusin pyöreän peilin. Vakkarina lavuaarin reunalla on aina vaan niin ihanat Compagnie de Provencen saippuat, sekä tyttären hampaidenpesukamppeet  :)



Suihkuhuoneesta astutaan suoraan kodinhoitohuoneeseen, jossa minulla on pari kempparihyllyä käytössä. Tai no kaikki kaapit toki on käytössä, mutta ovellisissa kaapeissa on siis kodinhoitohuoneen perussetit, eli siivouskamppeet, petivaatteet, pyyhkeet, pyykit ja niin edelleen. No mutta siis näissä parissa avohyllyssä on niinkin elintärkeitä juttuja kuin vanulaput, meikinpoistoaineet, sudit ja vipstaakkelit sekä meikit, sekä päivisin tänne nostetaan nuo hampaanpesumukitkin.




Sellaisia tällä kertaa :) Kohta painutaankin saunaan, joten mukavaa loppuiltaa kaikille!


13 kommenttia

  1. Kukka on tutun näköinen, mutten tiedä nimeä. Kiva toi lyhty sopii hyvin ja varmasti kaunis kun siihen pannaan kynttilä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt syksyä kohden kun mennään niin varmaan tuleekin polteltua kynttilöitä tuossa lyhdyssä tiheään tahtiin, on se kynttilänvalo vaan niin kaunis :)

      Poista
  2. Ihana kylppäri! Mä niin inhoan meidän kylpyhuoneen laattoja, mutta mies ei suostu ehjiä vaihtamaan 😄

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se onkin monella kynnyskysymys, siis itselläkin, että missä vaiheessa ehjiä ja hyviä kannattaa vaihtaa sen perusteella että jos ne eivät miellytä silmää. Vitsit kun olisi paljon rahaa niin ei tarttisi miettiä tuollaisia :d

      Poista
  3. Tosi kaunis kylppäri! Voi että, kun meidänkin kylppäri olisi edes jotenkin siedettävä, mutta ei...se on niin kamalan näköinen, ettei mitään rajaa! huoh!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jos yhtään lohduttaa, niin minulla oli opiskeluaikoina ehkä maailman karsein kylppäri, vuodelta miekka ja kilpi, seisoma-altaineen ja kaikkine ällöttävyyksineen :D Siihen jos vertaa, niin "siedettävän" kylppärin määritelmä pätee kaikkeen sitä parempiin heh :>)

      Poista
  4. Jos mainitset lattialmpö ,kaiken lisäksi

    VastaaPoista
  5. Kylppärikateus :D Ei meillä nyt mikään ihan karsea kylppäri ole mutta ei vaan miellytä silmää :) http://valkoinenhaave.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih :)) Pitää käydä stalkkailemassa sinunkin blogiasi (f)

      Poista
  6. Hei! Ihanan näköinen kylpyhuone! Mistä olet hankkinut tuon pyöreän peilin? - Jenni

    VastaaPoista
  7. Suunnittelen juuri kylppärin uusimista. Olisipa ihana jos ois ikkunat kuten teillä. Mietin jos lasisella suihkuseinällä saisi tuotua vähän valoisuutta ja tilan tuntua.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ikkunat ovat kyllä kiva lisä etenkin valoisaan aikaan, talvellahan niistä ei pahemmin ole iloa :D Mutta hei tsemppiä kylppärin uusimiseen, lasinen suihkuseinä kuulostaa hyvälle!

      Poista

Kiitos kommentista! :)