My Little Pony -synttärit

lauantai 5. marraskuuta 2016

Tänään juhlittiin meidän neljävuotiasta neitoa, ja oli kyllä aivan ihana päivä <3 Päivänsankari toivoi My Little Pony -kakkua, jota (epätoivoisesti) väsäsin. Hieman meinasi olla luovuus kadoksissa, mutta päädyin tekemään värikkään kuorrutuksen ja päälle väkersin sokerimassasta sateenkaaren. Kuin suurena ihmeenä löysin nämä My Little Pony -tikkarit viime hetkellä, joten ne kruunasivat onneksi koko höskän! Kakun lisäksi meillä oli poniteemalla lautaset ja mukit, sekä ilmapalloista tehty sateenkaari seinää koristamassa :)

Kakkupöydästä löytyi kakun lisäksi poppareita, vaahtokarkkeja, rypäleitä, kinkku-tuorejuustotäytteisiä ruisnappeja, pikkupiirakoita, prinsessakeksejä, pestotomaattipiirakka, suklaapohjainen mansikka-vaniljarahkapiirakka valkosuklaakuorrutuksella, sekä mansikkakarkkeja suklaa-nonparelli -kuorrutuksella. Pieni ähky =)










//Today we celebrated my beautiful 4-years old daughter <3 Her wish for her birthday cake was My Little Pony, so this is what I came up... //

4 kommenttia

  1. Teillä on sen seitsemät sortit tarjottavana. Ihania noi pikkuiset kun niillä on jo tuossa iässä toiveita kakun suhteen. Hauskat ilmapallokoristeet, kynttilät ja vielä oikeat ruusut, työtä on tehty.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Tuija!! Tämä tällainen seitsemän sortin juhlapöytä kulkee vähän suvussa, pienet suorituspaineet aina kun oma äiti on ihan supernainen ja isosisko leipoo viimeisen päälle hyvät herkut :D

      Poista
  2. NAM, vesi tulee kielelle näistä kuvista :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentista! :)