Printattava kalenteri 2017

Minulla on ollut tapana tehdä itselleni kalenteri vuosittain jääkaapin oveen, johon merkkaillaan menemiset ja muut tärkeät päivämäärät. Kauppojen hyllyiltä kyllä löytyy aivan ihania kalentereita --  ongelma näissä kalentereissa kuitenkin on se, ettei niihin raaski sotkea mitään. Toisaalta en suostu laittamaan esille ei-niin-kauniita kalentereita.... Eli kompromissi on tehdä kalenteri tehdä itse :D

Jos kiinnoistuitte tsekkaamaan kalenteria tarkemmin, niin voitte ladata sen ilmaiseksi pdf-muodossa täältä. Arkkikokona on A4, joten ei muuta kuin tulostelemaan :) Hyvää Loppiaista!


 

 //Free printable for you dear readers, calendar 2017, in Finnish though but hey, you can learn some words in Finnish at the same time :) //

2 kommenttia

 1. Nää sun kalenterit on monena vuonna ollut ihan mahtavia! Ite ostin tälle vuodelle Satokausikalenterin, joka on Tammikuun osalta jo alkanut mukavasti täyttymään! :) Metsästin sitä kissojen ja koirien kanssa sillä heräsin ideaan vähän liian myöhään, onneksi oma vielä löytyi!

  hanna
  www.hannamariav.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos, ihana kommentti! Hyvä että löytyi kalenteri, mä en yksinkertaisesti jaksanut edes etsiä niin lähdin sitten tälle totutulle polulle :D Hyvää vuoden alkua!

   Poista

Kiitos kommentista! :)