DIY: Terassille amppelit + Plantagenin alennusmyynnistä löytö

tiistai 30. kesäkuuta 2015

Tekaisin päivällä pari omatekoista amppelia takapihan terassille. Niille vielä tulee ihan omat kunnon koukut terassin kattoon, ja nuo chilit, jotka on tökkäisty omissa muoviruukuissaan, istutetaan ihan oikeasti ;) Mutta ihan kivat, vai mitä mieltä olette? Ohjeet amppeliin (ja hienommat kuvat) löytyy suloisen Bambulan blogista, käypä katsomassa tästä!





Naruna käytössä oli Bilteman kotitalousnaru ((90m rulla maksaa 2 €).

Plantagenissa  käydessä huomasin kaikkien pajujen olevan 40% alennuksessa ja tämä hauska varrellinen alppipaju kutsuikin minua heti. No, paju on paju, mutta minun silmään se näytti etäisesti wanna-be-oliiivipuulta... :) Hurjan 14€:n hinnalla terassille tuli lisää vihreää eloa :)




Omen est nomen? hahah :D


Lopuksi vielä kerättiin lenkkipolun varrelta tyttären kanssa parit lupiinit maljakkoon tuomaan väriä. Itse olisin luonnollisesti ottanut vain valkoisia, mutta niitä ei löytynyt kuin pari karahkaa, joten luovutin ja suostuin ottamaan sinisiä ja vaaleanpunaisiakin messiin ;)





6 kommenttia

  1. Moikka! Löysin vasta blogiisi tuon meidän uuden FB-sivun kautta. Kivaa, että Keski-Suomesta löytää välillä uusia blogeja! :) Amppeli-idea on tosi kiva. Erityisesti amppelin simppeli ja kevyt ulkonäkö miellyttävät. Idea on pantava ehdottomasti hautumaan ja odottamaan toteutusinspistä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Sanna, ja kiitos mukavasta viestistä! On kyllä oikein mukava lueskella omalta seudulta olevia blogeja, pitääpä tulla kurkkaamaan sinunkin blogisi :) Nuo toteutusinspikset antaa aina odottaa täälläkin suunnalla, ja sitten yhtäkkiä tulee sellainen megainspis että tekisi mieli tehdä kaikki kerätyt ideat kerralla :D

      Poista
  2. Kaunis paju! (Vaikka hurjan niminen onkin :) ) Ja näppärä amppeli myös. Yksinkertaisuudessaan hyvin viehättävä. Viskasin joku aika sitten vanhat naruamppelini roskiin. En voinut silloin aavistaa, että kohta ne olisivat taas muodissa. Pitänee testata tätä diy-versiota jos amppelinkaipuuni kasvaa liian suureksi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pajulla on kyllä jokseenkin epäilyttävä nimi :D Itsekin tykästyin nimenomaan yksinkertaisuuteen, joka tuossa amppelimallissa on. Muistan tällaisia amppeleita lapsuudesta, silloin niitä oli niin kotona kuin mummolassa. Hauskaa, kuinka eri elementit aina palaavat takaisin pinnalle :)

      Poista
  3. Hei, wannabe-oliivipuusi on ihana! Löysin blogisi sattumalta facebook-ryhmän kautta ja lisäsin lukulistalle :) Tuuli / Valkoinen Lautturi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa Tuuli, tosi kiva että pääsin lukulistallesi! Odottelen jo innolla tilaukseni saapumista teidän ihanasta kaupasta :) Sittenpä tuleekin blogipostausta sinulle tutuista jutuista ;)

      Poista

Kiitos kommentista! :)