DIY: Halpa ja kätevästi kasattavissa oleva askartelupöytä

maanantai 28. syyskuuta 2015

Huomenta kaikille! Eipä näkynyt täällä suunnassa superkuuta yöllä, oli pilvistä :/ No mutta näin se vaan viikko taas käynnistyi (enkös aiemmin sanonutkin, että aina on maanantai ja perjantai!) ja ollaan taas arkijuttujen äärellä. Itse edelleen chillailen kotosalla... Viime viikolla päätinkin kasata itselleni askartelupöydän, että voin täällä kotoilun lomassa inspiraation tullen väkerrellä jotain ihan pöydän äärellä -- säästyisi sänky turhilta paperiroskilta ja langanpätkiltä :D Pöydästä tuli aika kätevä, koska sen voi purkaa nopeasti pois ilman mitään työkaluja ja säilyttää pienessä tilassa, meilläkään kun ei ole ylimääräistä tilaa yhtään liikaa. Ja tällainen siitä pöydästä tuli :)
 

Pöytä koostuu kahdesta pukkijalasta, jotka löysin Biltemasta halpaan hintaan, muistaakseni olivat 10€ hujakoilla /kpl. Pöytälevyt ostin Kodin Terrasta, ja ne ovat ihan perusmäntyä, kooltaan 18*400*1200 ja hinta ei näissäkään ollut mikään kova, joitan kymppejä kai oli yhteensä. Levyjä on siis kaksi, pitkät reunat vierekkäin. Koska pukkijalat ja pöytälevyt olivat puunvärisiä, päätin sävyttää ne Supi Saunavahalla -- pöytälevyt valkoisella ja jalat mustalla. Jalkojen väriin kyselinkin mielipiteitä facebookin sisustusryhmässä ja musta oli ehdoton suosikki, kiitos vain kaikille! :)



Pöytälevyt eivät ole millään kiinni - ne on vain laskettu pukkijalkojen päälle. Sen verran painavahkot nuo levyt on, etteivät ne siitä liiku normaalin räpeltelyn ohessa, mutta jos siinä oikein varta vasten pöytää heiluttelee, niin liikkuuhan levyt toki.  Mutta, käytännössä kaikki pöydän osat on hetkessä irrotettavissa, molemmat pöytälevyt, ja sitten kasaan taittuvat jalat. Aikas mukava siitä tuli, vaikka itse sanonkin!




Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! :)