Kartellin sohvapöytä legoilualustaksi

perjantai 4. syyskuuta 2015

Nyt lähti Kartellin sohvapöytä tytön huoneeseen (no väliaikaisesti vaan), mutta piti saada isompi alusta legoilulle eikä muuta sopivaa löytynyt. Vähän kyllä kirpaisee, jos kuuluu kolinaa tuolta huoneesta, mutta onhan nuo muoviset kalusteet aina naarmuherkkiä vaikka pelkän kahvikupin siihen laittaisi...

Näyttää muuten asteen verran hassulle, kun ei tuota pöytää välttämättä huomaa äkkiä sen läpinäkyvyytensä vuoksi... :D Legot leijailee  meillä ilmassa. :)



Huomaatteko muuten sängyn vierellä seinässä uusin hamahelmispektaakkeli ;) Työt sen kun suurenee! Tein huoneen oveen tytön nimenkin niillä, on se vaan niin hauskaa puuhaa!



Nyt tämän Kartellin muuton myötä olohuoneen "sohvapöydäksi" siirtyi makkarissa käytetty rahi, ja makuuhuone siis sai vähän enemmän tilaa. Rahi on ollut siellä lähinnä päiväpeiton ja koristetyynyjen laskupaikkana iltaisin, mutta nythän meillä ei ole enää päiväpeittoa käytössä. Hieman kaljulta näyttää kyllä tuo huone ilman rahia, mutta äkkiä siihen tottuu! Ja olohuone näyttää ihan kivalle rahin kera, sehän alunperinkin on kuulunut tuohon sohvaan eli samaa paria ovat :)



Kuten kuvasta näkyy, makuuhuone on virallinen blogin päivityspaikka -- huomaa läppäri sängyssä :D Mukavaa alkavaa viikonloppua!

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! :)