Jos eläisin arkea kuin neljävuotias | osa 2

sunnuntai 10. syyskuuta 2017

Nyt on ollut taas niitä hetkiä, kun olen ajatellut neljävuotiaan tyttären elämää ja sitä, miltä tuntuisi jos itse eläisi kuten hän... Tässä alla muutamia poimintoja siitä, miltä arki voisi näyttää.


 
  • Aamu alkaa ihan liian aikaisin. Käännän kylkeä ja vedän peiton korviin, kun aviomies tulee herättämään. Kun "eräs" tulee toisen kerran herättelemään, alkaa todellakin kiukuttaa ja huudan peiton alta, että en hhhhhhalua nousta!! Asian tehostamiseksi korostan h-kirjainta suureellisesti ja potkaisen jalalla sänkynpäätyyn.
  • No nousen sitten kun ei täällä saa nukkua rauhassa ikinä. Menen hiplaamaan vaatekaappiin ihania vaatteitani. Tänään aion vetää siniset legginssit, vaaleanpunaisen tyllihameen, ja ehkä tuon kimaltelevan paidan päälle. Lisäksi perhosen muotoiset pinnit keskellä päätä ja kenties sormus peukaloon. Päälle karvatakki ja jalkaan lenkkarit. En tosin tajua, miksi tuo mies tuossa valittaa etteivät nämä muka sovellu duuniin. En ole koskaan ollut näin upea! <3
  • Duunipaikalla olen alkuhetket mykkäkoulua, kun hieman jännittää, mutta onneksi täällä saa safkaa ja siitä tulee virtaa. Päivät menevät tutun ja turvallisen kaavan mukaan, päivä paranee aina mitä pidemmälle mennään. Kun mies kaartaa iltapäivällä pihaan ottamaan minut kyytiin, ärsyttää ylipaljon lähteä juuri huippufiiliksen kohdalla. Joskus ärsyttää niin paljon, että menen piileskelemään duunipaikan pihalla olevan pensaan taakse.
  • Kotona ollessa en vain yksinkertaisesti pysty estämään luovuuden virtaa. Vedän tavaroita kaapeista työpöydälle ja levitän niitä vimmalla. Uuuuuu, glitteriä, muovailuvahaa, korttipino ja teippiteline. Siitä se sitten lähti :)
  • Äkkiä kaupassa käymään. Hhhhhhhhhaluan jotain herkkuja. Aika pirunmoinen tyyppi tuo aviomies kun ei osta, vaikka lupasin lainata yhden kultarahan, joka minulla on kotona salaisessa rasiassa. Kiukuttaa taas mennä kotiin tyhjin käsin. Itkettää ja raivostuttaa ja masentaa. Kukaan ei rakasta minua.
  • Ruoka-aika. Pakotettuna taas käsiä pesemään. Ai vitsit, tämä lavuaarin tulppa on niin cool, laitan sen kiinni ja katson kun vesi nousee altaassa. Mutta mageinta on sitten se kun vetää tulpan irti! <3 Voisin tehdä tätä vaikka kuinka pitkään!
  • Heeeei, nuudelia, leikitäänkö että ne on kiharalle menneitä ällömatoja?
  • Sitten suihkuun. Pitäisi kuulemma riisua, eikö sen voisi loogisemmin sanoa että pitää pukea pois? Ihme siansaksaa täällä puhutaan.
  • Vedän pieteetillä iltavaatteita päälleni. Tosin, ennen sitä heitän pienet nudistijuoksut keittiön ympäri. Ja AINA se paras yöpaita on pyykissä, kaikki muut ovat ihan tyhhhmiä.
  • Hauskuutan miestäni vielä iltasella puhumalla hämäävästi marsun äänellä ja heiluttelemalla marsupehmoleluani hänen edessään. Tajuaakohan tuo, että se on oikeasti minä!! Tod.näk. ei!! 
  • Kasaan sänkyyn pari kirjaa, yövalon, pari kolme neljä viisi pehmolelua, korurasian ja nuken. Näillä ehkä pärjää. Jään miettimään, että kuinkahan monta yötä pitää vielä nukkua, ennenkuin pääsen serkun synttäreille syömään kakkua <3 zzzzzzzzzzz.



4 kommenttia

  1. Yhtä mahtava, ehkä jopa parempi, kuin edellinen osa, kiitos!
    Tuolloin lupasin tehdä vastaavan mikäli eläisin kun vauvani. Kerran jo kirjoitin, mutta oli niin rankka päivä etten halunnut julkaista (t.vauva hammassärkyinen) 😂

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihii nyt kyllä kiinnostaisi kuulla se sinun sensuroima kirjoitus!! :D

      Ja kiitos kaunis tästä ihanasta kommentista <3

      Poista
  2. Vitsi miten hauska postausidea! :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentista! :)