Aarniwood | Puinen rannekello ja alekoodi!

perjantai 25. toukokuuta 2018

Kaupallinen yhteistyö: Aarniwood





Nyt vinkki kaikille kesän juhliin lahjoja ostaville, ja muutenkin! Bongasin tämän eteläsuomalaisen Aarniwood- merkin taannoin netissä selatessani ja ihastuin välittömästi etenkin heidän rannekelloihinsa; se mikä eniten viehätti, oli tietenkin tyylikäs ulkoasu, mutta erityistä kiinnostusta herätti puinen ranneke. Osassa kelloista ranneke on tehty kotimaisesta hirvennahasta, mutta myös niistä löytyy kauniita puisia yksityiskohtia. Kai tämä puiden merkitys liittyy suomalaisuuteen, en tiedä, mutta onhan puu materiaalina äärimmäisen upea ja herättää tietynlaisen arvostuksen tunteen. Eikös meille puu ja metsä ole sitä kultaa, ehkä se tulee siitä ;)

Aarniwoodin mallistossa löytyy rannekelloja useampaa mallia, kannattaa käydä tsekkaamassa. Verkkokaupassa on myös saatavilla aurinkolaseja ja muita pienempiä tuotteita. Materiaaleista löytyy niin visakoivua, pihlajaa, tammea, saarnia, ruusupuuta, eebeniä, jalavaa, pähkinäpuuta, tervaleppää, korkkia ja zebrapuuta. Itse kellotaulua löytyy myös monessa sävyssä ja kahdessa eri koossa.

Nyt tähän minun uuteen, ihanaan kellooni, jonka sain Aarniwoodin pojilta! <3 Kiitos vielä yhteistyöstä, tämä on erittäin mieluinen sellainen!  Kelloni on malliltaan Aarni XO Pihjala ja siinä ranneke on siis suomalaista pihlajaa. Sain jo ennen kellon lähettämistä ilmoittaa ranteen koon, joten kello tuli juuri oikean kokoisena. Halkaisijaltaan 4,3cm kokoinen kellotaulu on pelkistetty mustavalkoinen ja oikeastaan se ratkaisikin minulla tämän valinnan. Lasi on naarmuuntuatonta mineraalilasia ja itse koneisto sveitsiläistä laatua. Kello muuten oli pakattu ihanaan puulle tuoksuvaan lahjarasiaan, joten ihan sellaisenaan olisi todellakin loistava lahja vaikka valmistujaisiin! On niin magee!

Ja PS! Sain kivana yllärinä tarjota teille lukijoille 15% alennuksen koodilla "valkoinenvuori". Koodi on Aarniwoodin verkkokaupassa voimassa  17.6. asti.

Onko Aarniwood teille tuttu merkki vai kuuletko siitä ensimmäistä kertaa?







Ihanan aurinkoista viikonlopun aikaa teille kaikille!



10 kommenttia

  1. Siis nää on niin ihania kelloja <3 Mäkin juuri tein postauksen Aarniwoodin kellosta hetki sitten https://hhedes.blogspot.fi/2018/05/aarniwood-puusta-valmistettu-rannekello.html?m=1 :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei ihana kun linkitit! Olet valinnut saman kellon minä, meillä on sama (yhtä hyvä) maku! :D Eiks ookkin niin ihania, niin tykkään! <3

      Poista
  2. Aarnin tuotteet on tosi kauniita. Ihailen heitä, kun käyttävät suomalaisia materiaaleja hieman eri tavalla. -Katta /Arki(paska)ruokaa

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta, suomalaisten materiaalien, juurikin puun käyttäminen tuotteissa on heillä upeaa ja erilaista. Täydet pisteet siitä!

      Poista
  3. Onpa kaunis kello. En aikaisemmin ole kuullut näistä Aarnin kelloista. Mutta nyt nämä tunnistan. Upean kellon olet valinnut.Hienoa tuo puun käyttö kelloissa.
    Aurinkoista viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivottavasti tämä brändi saa entistä enemmän näkyvyyttä jatkossa, on sen verran upeita. Kiva että on ainakin yksi lisää joka tunnistaa :)

      Poista
  4. Todella kaunis ja yksinkertainen kello. Olen aikaisemminkin nähnyt näitä kelloja ja aina ne näyttävät yhtä ihastuttavilta :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentista! :)